Aanbevelingen

Wat anderen over Reuma Werkt zeggen:

Aan de diagnose van Reumatoïde Artritis (RA) kan ik niks veranderen, maar wel hoe ik daar mee om ga. Astrids directe aanpak, de veiligheid en haar openheid spraken me direct aan. Ondanks de ondekkingsreis die klaarstaat, gaven de gesprekken me meer zekerheid voor de toekomst. Onduidelijkheden vielen weg en Astrid gaf me richting. Haar ongelofelijke kennis, ervaring en netwerk zijn geweldig.

profielfoto Iris Hoejenbos
Iris Hoejenbos

Zelfstandig ondernemer, Pennywise consulting

Astrid heeft me net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Slechts met een klein beetje bijsturing van haar kant kwam ik tot inzichten die ik diep van binnen wel had, maar waar ik even niet bij kon. Ze heeft me bewuster gemaakt van mezelf. Nooit gedacht dat ik er zoveel moois voor terug zou krijgen. Astrid is rustig, respectvol en luistert erg goed. Haar focus ligt bij jou, ze is oprecht geïnteresseerd in je hulpvraag en de persoon erachter.

Eveline Bremmer

Docent, Cibap (vakschool voor verbeelding)

Ik ervaar Astrid als iemand die goed, gedoseerd en no-nonsense werkt, zowel rond het hebben van een chronische ziekte als op andere onderwerpen. Zij levert op een positieve manier input, en luistert goed naar mijn bevindingen. Het geeft mij inzicht en energie.

Astrid Teeuw

Financieel adviseur, Gemeente Zeist

Vanwege mijn fibromyalgie kwam ik bij Astrid terecht die mij heeft begeleid. Ik leerde onder andere wat je wel en niet zegt over je beperking. Daar heb ik heel veel aan gehad! De gesprekken waren aangenaam en ik voelde mij op mijn gemak. Ze luisterde goed naar mijn verhalen. Astrid, bedankt!

Robyn Baan

Verzorgende, Vitalis Groep

Ik ben pas ziek geworden en had behoefte aan informatie & advies. Zo kwam ik bij Astrid terecht. Omdat mijn tijdelijke contract niet wordt verlengd kampte ik met veel onzekerheid. Ons gesprek was een geruststelling. Een luisterend oor en hele duidelijke informatie stelde mij gerust voor de toekomst.

anoniem

administratief medewerker

Ik heb al 13 jaar fibromyalgie en werk nog steeds in de zorg. Maar het laatste half jaar wordt het zwaarder. Mijn werkgever die op de hoogte is, stelde voor om naar de reumatoloog te gaan. Ik koos voor Astrids luisterend oor en inlevingsvermogen. Jouw kennis en visie waren duidelijk. Nu weet ik wat mijn rechten, plichten en mogelijkheden zijn die bij mijn situatie passen. Dat is echt heel waardevol.

Linda Bruil

Wijkverpleegkundige, Zorgbegrip

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? 

×