In de media

Astrid in de media rond werken met reuma

ReumaMagazine nr 8 – 2020

In dit magazine een interview met mij ovet het magazine dat ik zelf gemaakt heb, de Reuma Walk die ik organiseer én het webinar dat ik heb gegeven samen met ReumaZorgNederland.

Interview Janke Verhage – Het is om te janke

Janke Verhagen heeft in februari 2019 haar online magazine gelanceerd. Haar missie is om mensen te inspireren door te leven na een heftige gebeurtenis. Haar uitgangspunt daarbij is: situatie + reactie = uitkomst. Dit sluit goed aan bij mijn motto ‘je hebt niet de keuze wat je voor je kiezen krijgt, wel hoe je er mee om gaat’.

Campagne Reumafonds 2017

De campagne rond Wereld Reuma Dag stond in 2017 in het teken van begrip kweken. Samen met mijn toenmalige werkgever heb ik meegewerkt aan deze campagne. 

×