Werken met reuma

Wil jij je eigen handleiding over werken met reuma?

Je vindt je werk leuk en het gaat ook goed. Tenminste… goed. Met je reuma heb je wel een extra hindernis te nemen. Iedere dag weer. 

Je collega’s en je leidinggevende willen je wel helpen, maar weten ook niet hoe. 

Je hebt nu het idee dat je niet alles eruit haalt, wat er nog mogelijk is.

Jij wil op een optimale manier je werk doen. En daarbij ook nog energie over houden voor leuke dingen. 

JA, VERTEL ME ER MEER OVER

Herken jij je hierin… 

➤ Ik heb nergens meer energie voor. Al helemaal niet na een werkdag.

➤ De grilligheid van reuma is zo irritant! Hoe kan ik nou dingen plannen?

➤ Collega’s begrijpen niet hoe ik me voel

➤ Ik voel me schuldig als ik me weer ziek moet melden, omdat het echt niet gaat

➤ Ik snap mijn eigen lichaam niet meer

➤ Als ik minder doe, wordt het er niet beter op. En als ik meer doe ook niet. Hoe dan wel? 

➤ Om je heen zegt iedereen dat je je grenzen moet aangeven, maar niemand vertelt er bij hoe je dat doet

➤ Mijn werkgever wil me wel helpen, maar weet ook niet hoe. Hij blijft maar voorstellen om minder te gaan werken, maar ik merk dat dat niet de oplossing is, maar ik weet ook niet wat dan wel.

En heb je je wel eens afgevraagd waarom er geen handleiding is voor werken met reuma?

Wacht niet te lang, maar kom in actie. Hoef jij het niet alleen te doen.

Laat mij je helpen!

Ik ben Astrid van de Nieuwenhof en ik ben 36 jaar en heb sinds 10 jaar reuma.
Het is mijn missie om mensen met reuma die een prachtig leven willen leven en ambitie hebben te helpen met het werk op een fijne, zo goed mogelijk te gaan en blijven doen. Om het maximale te halen uit de situatie die nu eenmaal zo is.

Wat klanten zeggen over de begeleiding van Reuma Werkt

Aan de diagnose van Reumatoïde Artritis (RA) kan ik niks veranderen, maar wel hoe ik daar mee om ga. Astrids directe aanpak, de veiligheid en haar openheid spraken me direct aan. Ondanks de ondekkingsreis die klaarstaat, gaven de gesprekken me meer zekerheid voor de toekomst. Onduidelijkheden vielen weg en Astrid gaf me richting. Haar ongelofelijke kennis, ervaring en netwerk zijn geweldig.

Iris Hoejenbos

Wat gaan we doen? 

We gaan jouw eigen handleiding maken voor het werken (en leven, want dat staat echt niet los van elkaar) met reuma. 

Tijdens het eerste gesprek kijken we samen welke hoofdstukken jouw handleiding nodig heeft. Dat is voor iedereen anders. 

Tijdens ieder gesprek gaan we aan de slag met een onderwerp. Wat jij nodig hebt staat centraal. 

Door je inzichten, valkuilen, kwaliteiten en alles wat je maar wil onthouden op te schrijven, onthoud je het ook echt. En kun je het nog eens nalezen. Wel zo fijn. Concentratie is namelijk ook niet meer wat het was. 

Na afloop maken we een mooie coverfoto van jezelf en krijg je je eigen handleiding ook echt mee naar huis. Hoe tof is dat! 

Wat kost het? 

Een uitgebreid traject kan vanaf 1975,- euro. Das veul geld, dat snap ik. Maar dan heb je wel alle tools en kennis in handen om zelf de regie over je reuma te hebben. Op je werk en privé.

Wanneer jij doordat je te lang door bent gegaan, ziek thuis komt te zitten, heeft niemand daar iets aan. Jij niet. En je werkgever niet. Om die reden kan het zomaar zijn dat je werkgever bereid is hier aan mee te betalen. Wil je de mogelijkheden weten? Plan een afspraak met mij in en ik denk met je mee.

En nu?

Of … 


Je plant een vrijblijvende kennismaking in in mijn agenda. 


Of … 


Je vindt een uitgebreide begeleiding te veel? Dan kun je ook kiezen voor een Zoomconsult. In 30 minuten help ik jouw met je prangende vraag. 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKING
×